Sterren dagboek 14 augustus 2013

Plaats                            Achter in de tuin, Ulrum
Temperatuur    –             19  graden Celsius, helder
21.30     Dak openen voor opnamen van SBS 6. Er was een reporter van SBS 6 en een camera man.
Ze hebben opnamen gemaakt voor het programma Hart van Nederland. De telescoop werd goed in beeld gebracht. Ook werd de beweegbare vloer gedemonstreerd. Dan werden er foto’s van Geert Kwast in beeld gebracht.
23.00     Rond deze tijd klaar met het opnemen.
23.05     Met zijn alleen nog even naar de ringnevel gekeken. Dat vonden ze prachtig. Daarna het dak dicht.
Op 15 augustus hebben ze het uitgezonden op SBS 6. Ik vond hun editie aanmerkelijk minder goed dan die van RTV Noord. Jammer, dat ze niet genoeg hun best gedaan hebben. Ook de qualiteit van de foto’s op TV was slecht.

 

Geef een reactie